FN med sikkerhetsgjerde

Fra Celvin Niklas Jojakin Ruisdael har jeg fått denne tankevekkeren:

 

 

 

For å beskytte seg mot terrorangrep igangsatte FN nylig oppføring av et sikkerhetsgjerde ved FN-bygningen i New York.
 

 

 

 

Åpent brev til FNs hovedkvarter
v/FN-talsmann Fred Eckhard
Generalsekretær Kofi Annan

Det kan ikke bli ignorert at FN faktisk bruker unnskyldningen om øket sikkerhet for å bygge gjerder. Spørsmålet oppstår, skal FN har flere rettigheter enn en suveren stat har, til faktisk å bygge og støtte noe gjerde innenfor USA, midt i byen New York.

Så mye som FN skildret det israelske sikkerhetsgjerdet, vil vi spesielt skildre FNs gjerde i NY: Som rasistisk og kolonialistisk, verre enn Berlinmuren, og et uberettigett skritt som omdanner noen deler av byen New York og dens territorier til «frilufts-fengsler.»

Det er så langt som en vet (?) ingen FN – US-konflikt som nå sprer seg innenfor byen NY, som kan være årsak, ei eller terrorist-aktiviteter ved Hamas, Islamic Jihad og andre grupper, som rettferdiggjør slike tiltak.

Det er følgelig rikelig klart at etableringen av den ekspansjonistiske FN-erobringen av å ville bygge gjerder og eller murer like i hjertet av byen NY, er en rasistisk og anti-humanitær handling.

Gjerdet må fjernes da det bare vil oppildne spenninger og bli en hovedtrussel mot fred og mulig skape rasisme.

En anmodning om en rådgivende oppfatning fra Den internasjonale domstol (International Court of Justice, ICJ), FNs viktigste rettsorgan plassert i Haag, Nederland, angående de legale konsekvensene som oppstår pga FNs konstruksjon av en barrière, som separerer deler av byen NY fra andre deler av byen NY bør bli brakt til ICJ.

En vesentlig del av Barrièrens rute, går for tiden langs First Avenue, og var ikke en del av det som opprinnelig var tiltenkt FNs hovedkvarter.

Etter FNs krav ble det nye gjerdet utformet av park-departementet, og personlig godkjent av generalsekretær Kofi Annan.

Det er tvilsomt om de menneskelige retter ikke misbrukes og bevegelsesfriheten ikke i adskillig grad innskrenkes. Det kan alvorlig skade fellesskaps-enheten, og innskrenker fokuset på grunnleggende livskvalitet.

Sir, finner du denne uttalelsen hentet «fjernt fra»? Vi gjør det ikke!

Godt, faktisk så finner vi DERES uttalelser i ethvert henseende forutinntatte, angående det virkelige behovet for sikkerhetsgjerdet for Israel.

FN-resolusjoner blottstiller den farlige ‘never-never world’ (aldri-aldri verdenen) som FN holder til i, og nebula-skyene som FN sitter på, med synspunkt som representerer bare fordommer, faktisk hat, mot Israel. ….

Mens staten Israel daglig må stå ansikt til ansikt med de realiteter som gjelder sikkerhet og virkelig overlevelse og kjempe for å finne måter å forsvare dets borgere mot terrorisme, er FN mer interessert i å fortsette sine fordommer mot Israel. … Mens det bygger sin egen «Vegg» for å gjemme seg bak.

Mens det faktisk ikke er noe behov for sikkerhetsgjerder omkring FN i NY, da de som huser terrorisme allerede er innenfor FNs vegger, de som leker med diplomatiske pass og så gjenopptar cocktail-timene i byen New York ikke langt fra sine kontorer.

Frk. G. Goldwater Genève, Sveits

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Terrorisme og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.