Jøder trues – av hvem?

Titusenvis av jøder ventes å emigrere fra Frankrike på grunn av den økende antisemittismen. De fleste ledende norske media har fått med seg dette, via NTB. Meldingen lyder blant annet slik: Franske jøder føler seg truet av stadig flere antisemittiske handlinger.”

 

 

Jerusalem Post har en artikkel om samme emnet, og avisen tar opp ikke bare problemet, men årsaken til problemet: “…Despite the state of Islamic anti-Semitism in France…”  Også Haaretz har stoff om den økende antisemittismen i Frankrike, som i første rekker kommer fra muslimer, ifølge den mye omtalte rapporten fra European Monitoring Center on Racism and Xenophobia i Wien. EU vegret seg som kjent for å publisere denne delen av rapporten, av åpenbare politiske grunner.

 

 

Nå er det på tide at NTB og nyhetsformidlere får med seg denne delen av virkeligheten. Det er i stor grad Islam som er årsaken til antisemittisme. Vi bør ikke glemme at stormuftien i Jerusalem samarbeidet med Hitler. Vi bør ikke glemme dem som i tidligere tider har bistått jødehatere, og siden ikke har tatt avstand fra disse holdningene.

 

Dette innlegget ble publisert i Antisemittisme og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.