Arafat dreper palestinere

Fra Celvin har jeg fått artikkelen under. Det er verdt å merke seg at det er denne Arafat Thorbjørn Jagland kaller “krigeren Arafat”. Det er dette palestinske selvstyret han og Kåre Willoch besøker, klemmer og omfavner når de er i Midtøsten. Det er disse “palestinerne” NRK viser til når de på tekst-TV skriver følgende (Via Frank): Israel har begynt byggearbeidene med en ny mur som vil føre til at den store bosettingen Ariel på den palestinske Vestbredden blir innlemmet i Israel. Ariel ligger midt på Vestbredden, like sør for den palestinske byen Nablus, 20 km inne på Vestbredden. Palestinske politikilder bekrefter at byggearbeidene er i gang.

 

 

 

Dømt til døden for å ha gjort det som er rett

MER ENN 140 «KOLLABORATØRER» ARRESTERT AV PA

Minst 140 palestinere i Gaza har blitt arrestert siden begynnelsen av intifada-opptøyene startet september 2000 og frem til mars 2004 anklaget for å ha samarbeidet med Israel, opplyser palestinske sikkerhetsstyrker.

Talsmenn for sikkerhetsstyrkene sa at 11 av de mistenkte kollaboratørene ble brakt inn for retten anklaget for høyforræderi og for å ha assistert de israelske sikkerhetsstyrkene i å bekjempe og drepe ettersøkte palestinske «aktivister». Ti av dem ble dømt til døden, og fire har allerede blitt henrettet.

De gjenstående vil bli henrettet så snart Arafat har godkjent dødsdommen mot dem, sier talsmannen

Khaled Abu Toameh, Jerusalem Post, 15. mars 2004

Dette innlegget ble publisert i Midtøsten og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.