Å blande kortene

Den anerkjente amerikanske sikkerhetseksperten Edward Luttwak fikk protest av Jørgen Kosmo, men firte ikke på sin islamkritikk under en konferanse i Narvik, melder Nettavisen (takk til Celvin for tipset):

Alle prater om terror som den store fienden. Terror er bare et middel, må vi huske på. Fienden vår er islam. Aggressiv islam. Man må tørre å kalle terroristene ved deres rette navn, sa Luttwak ifølge avisa Fremover.

Selvsagt fikk han protest. For alle skjønner jo at problemet er terrorismen. Den lever sitt eget liv, og har selvsagt ingen ting å gjøre med den gruppen mennesker som iverksetter den. Like lite som krigen i Irak har noe som helst med USA å gjøre. Det er krigen venstresida må slåss mot, ikke USA, hvis de er uenige i den.

I det hele tatt må vi slutte å se sammenhenger. At Afrika sulter er fordi det er for lite mat. At det er kriger i verden kommer av at for mange våpen ligger og slenger. Alle drap og all kriminalitet i alle land verden over skylder myndighetenes lemfeldige omgang med våpen. Registrering ville selvsagt forhindret det.

Det er selvsagt heller ingen sammenheng mellom terrorismen i NY, Madrid og London og den i Midtøsten. At det er fanatiske muslimer som sto for den, samt ugjerningene på Bali, i Kenya og omtrent i hundre prosent av de andre, hyppige tilfellene av drap og hjerteskjærende, grusomme handlinger som vi opplever, er selvsagt bare tilfeldig.

Mulig jeg dro denne litt langt. Hva mener du? Men hvis du er uenig i at fanatisk Islam er fienden, hvem er så fienden? (Oops, jeg glemte én viktig ting i samtlige eksempler over: hvis det mot formodning er en gruppe mennesker som står bak terrorismen, så er det selvsagt Vestens skyld. USA, Israel og kolonimaktene, og alle som holder med dem, og alle som er vennlig innstilt til dem.)

Dette innlegget ble publisert i Terrorisme og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.