Muslimer egne lover?

Sveriges største muslimske organisasjon Sveriges Muslimska Förbund med over 70.000 medlemmer vil ha egne lover i Sverige – for muslimer, melder VG i dag.

Svenske politikere er imot forslaget. Det kan de være. Og fordi muslimene er i mindretall, vil forslaget ikke bli tatt til følge, – man lever i et flertallsstyrt demokrati. Men hva vil skje når muslimene får flertall? Har svenskene tenkt på det? Har vi? For det vil skje også her.

Faren består i at de ansvarlige politikere, alt overveiende AP-folk, som ikke hørte på advarslene for 30-40 år siden om at den politikk man førte ville føre til pensjonistoverskudd, – heller ikke i dag vil høre på advarslene.

Det burde ringe en bjelle for noen hver bare av å se hva som har skjedd i de palestinske selvstyrte områdene: et islamistisk, ikke-demokratisk parti får styre gjennom et demokratisk valg. Nå har vi ikke flertall av muslimer her. Men vi vil kanskje få det, ifølge SSB. (Jfr. Honestthinkings emneside her.)

Dette innlegget ble publisert i Islam og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.