Ellers så slår jeg deg…!

Jeg ble plutselig minnet om en episode fra et hjem hvor jeg var gjest en gang. Gutten i huset, en ellers så sjarmerende liten krabat, hadde fullstendig styring på lillesøsteren. Hun måtte gjøre både dette og hint for storebror, og for oss voksne ble det litt latter når den lille gutten kommanderte søsteren med ordene: – Gjør det, ellers så slår jeg deg!

Fullt så morsomt er det ikke når Allahs fotfolk legger patos bak sine anbefalinger. Vi vet alle hvordan det gikk da deres fredelige grunnlegger ble karikert, – da skulle vi endelig ha respekt. Ellers så… Ja, hva?

Nå har paven uttrykt det alle tenker, men ikke tør å si offentlig. For enten får man på pukkelen av alle dem som vet bedre, man blir beskyldt for å ha islamofobi. For vi skal alle mene at Islam er fredelig. Ja, det ser vi jo, hadde jeg så nær sagt.

Men altså, Pave Benedict XVI (Dagbladet):

Vis meg hva Muhammed har brakt av nye ting, og der vil du finne ting som bare er onde og umenneskelige, slik som å spre troen med sverd, sa paven.

Etter en slik uttalelse krever selvfølgelig muslimske ledere en unnskyldning.

Ellers så hva…?

Dette innlegget ble publisert i Islam og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.