Et nytt Holocaust?

Det undrer meg at ikke media ser sammenhenger. Akkurat nå har vi bråket rundt Pavens uttalelser og muslimenes påfølgende raseri, – ironisk nok at sitatet Paven leste, går på at Islam er voldelig, – og reaksjonene er, – ja nettopp vold. Drap, raseri og vold. Uskyldige nonner drepes, gudshus settes i brann, fordi man var så uhyrlig at man sa det høyt, siterte, at slikt forekommer.

Før det hadde vi Gaarders utblåsning, noe som neppe kan tolkes annerledes enn som en lufting av hans jødehat – om han skjønner det selv eller ikke, – før det igjen hadde vi de uskyldige karikaturene som også ble årsak til mange drepte og store ødeleggelser.

I den muslimske verden har vi de hundrevis av uskyldige mennesker som må dø hver uke grunnet muslimers avsindige hat, mot andre, mot hverandre, mot alt og alle, vi har demonstrasjoner og bomber, hyl og skrik, rasende, furtende og fornærmede muslimer alle vegne. Ingen er gode nok for dem, ingen unnskyldning er god nok, et skjevt ord er nok til å sette tusenvis i avsindig raseri. Men respekt, det skal de ha!

Midt i alt dette har verden nettopp sett en krig mellom slike fanatiske muslimer og demokratiet Israel. En ren forsvarskrig der landet måtte forsvare seg mot den Iran-støttede sterkt religiøse gruppen Hizbollah, som i årevis har beskutt dem med iranske raketter.

Og så skytes det mot den jødiske synagogen i Oslo. I vårt fredelige Norge, høyst sannsynlig med automatvåpen.

Det er en aktivitet på gang. En religiøs, fanatisk bevegelse som helt åpent bestrider de demokratiske verdier vi bygger vårt samfunn på, og like åpent forsvarer kvinneundertrykkelse og dødstraff for bagateller, selvmordsbombing og andre brudd på menneskerettigheter. Det som er ille, er at denne virksomheten blir bagatellisert, av «seriøse» media, – les tonen i Ulf Andenæs’ anmeldelse av Hege Storhaugs bok, for ikke å snakke om kommunistenes omfavnelse av det Sharia-styrte Iran. Samt en lang rekke uttalelser og skriverier i årevis, som stort sett latterliggjør og bagatelliserer enhver kritikk av Islam, muslimer og arabere. Er de blitt sosialantropologer alle sammen?

Kan ikke politikere, synsere og media se hva som skjer? Kan de ikke se sammenhengen mellom fremveksten av Islam, økende terror, økende antisemittisme, økende Israel-hat og økende hat mot USA? Det kommer fra samme kilde alt sammen. En kilde som ligger dypt nede i menneskesinnet, et oppkomme av misunnelse og hat mot en del av verden som har lykkes bedre enn dem selv i nær sagt alt, godt oppblandet med mindreverdighetsfølelse og komplekser, iscenesatt av det man i gamle dager ville kalt avgudsprester med et middelaldersk menneskesyn, alt sammen med et plagiat av en religion på baklomma. Grunnlagt av en krigersk araber som påberopte seg de samme åndelige forfedre som judismen, roten til jødedom og kristendom med den kulturarv alle vestlige land bygger sine grunnlover på.

Omfavner vi disse kreftene, vil et nytt Holocaust snart se dagens lys. Denne gangen mot den eneste stat som tok imot jøder etter 2. verdenskrig, Israel. Og det vil skje, som under nazistene, med hele Europas velvillige støtte og bifall. Til tross for kommunistens forsikringer om fred i vår tid er jeg slett ikke så sikker på at Mahmoud Ahmadinejad er så «rasjonell» at han ikke vil gå i gang med en atomkrig mot Israel.

Det er derfor av største betydning at vi nå gjør alt som står i vår makt både for å finne de skyldige etter skytingen mot synagogen og straffe dem, og sikre synagogen mot terrorisme. Norge må gjøre det for å kunne se verden i øynene etter den skammelige behandlingen av jøder i Norge under krigen.

Dette innlegget ble publisert i Islam og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.