Pul søstera di!

Synes du sånt språk er helt ok, kan du bare lukke dette nettleservinduet og aldri åpne det igjen.

Hvis du enda lar deg sjokkere, irritere, hvis du blir forbannet og opprørt av det, om enn bare litt, så les videre. Jeg tenker på det hatefulle språket og den breikjefta mentaliteten vi ser mer og mer av i forbindelse med ungdom som vil ha det på sin måte. Vi så det i januar 2009 i Oslo. Såvidt. Det var bagatellmessig i forhold til det de sliter med i Frankrike, Spania, Nederland, Belgia bare for å nevne noen. Vi skal få se mye mer

til dette fremover. Vi har en terrorist på gata i Norge, men på grunn av at lovene våre dessverre ikke tar høyde for slike ekstreme krefter, kan man (enda) planlegge terrorisme og fyre av skudd med automatvåpen mot en jødisk synagoge i landet vårt, og gå ut av rettsalen som en fri mann.

Vi er enda i startgropen, vi. I Judea og Samaria i Israel får politiet mellom 30.000 og 40.000 telefoner hver måned fra innringere som skal ha det på sin måte, ellers så… Typisk start på dialogen: «Er det politiet? Pul søstera di!«. Man har installert datastyrte telefonsystemer og gir personellet spesialopplæring, ellers hadde man hatt 90 til 100.000 av disse samtalene hver måned. Når f. eks en innringer sier «Din hore, lyst å bli knulla?» (det er forresten påfallende når du hører muslimske innvandrere banne. Alt dreier seg om sex) blir telefonnummeret sperret i 21 dager, og etter et visst antall slike hendelser blir nummeret sperret for alltid.

 

Man kan jo tenke seg hva dette betyr for politiets muligheter til å hjelpe når det virkelig er alvorlig. Det står noen ganger om sekunder for å redde liv, og rett avgjørelse skal tas.

Nå kunne man innvende at «Israel selv har bedt om å få det slik, siden de okkuperte…» – Jada, jeg har hørt den før. Mange ganger. Det er en lang diskusjon som jeg ikke skal ta nå. Forøvrig helt feil påstand. Det er ikke det som er poenget her. Poenget er at Israel har vært mer eller mindre alene om å fighte islamister, eller skal jeg si muslimenes hat. Nå begynner lille, trygge Norge å få det også. Muhammed-krisen er blåbær i forhold til hva vi vil se i fremtiden. Bare vent. Saken er at, om Vesten liker det eller ei, så er Israel vår allierte. Israel er den fremskutte utposten i kampen mot islamismen. Det som skjer mellom Israel og palestinerne er det samme som skjer i Europa. En begynnelse for vår del. Det vil ta år før vi innser det.

Dette innlegget ble publisert i Nytt og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.