Mann av huse for en grisetegning

Så er vi her igjen. En liten ubetydelig tegning blir hausset opp. Sinte, forurettede, fornærmede muslimer går mann av huse for å avkreve en unnskyldning. Som jeg skrev i Frykter bråk? kan det virke som om en del av disse egentlig bare er ute etter konfrontasjoner, de ønsker det.

ABC nyheter intervjuet et par av dem, og de sier «Men vi står her fortsatt fredelig. Hvis unnskyldningen ikke kommer føler jeg at jeg ikke blir hørt og sett, og da blir jeg forvirret og frustrert, sier Amad.»

Som sagt, «hvis dere ikke oppfører dere som vi vil, så…» For ikke å snakke om «advarselen» mot terrorangrep

 på norsk jord, som neppe kan tolkes som annet enn en dårlig skjult trusel.

Hvor er alle disse skrikende menneskene når det gjelder en ung kvinne, en av deres egne, som blir kidnappet, og hvem vet, kanskje det står om livet? Hvor er engasjementet når det gjelder de mest fundamentale rettighetene i livet, å få lov å velge seg sin egen livsledsager? Hvor er de å se når uskyldige mennesker i hopetall blir drept i hundrevis sinnsyke angrep? Men altså, en skarve grisetegning opprører dem grenseløst. Se det litt fra denne siden, i stedet for å forstå dem ihjel.

Lær dem å opføre seg. Lær dem folkeskikk. La innvandrere fra slike kulturer ta eksamen i respekt for vertslandet når de ankommer Norge. Det er det som mangler.

Les også Respektere Islam? Innlegg i Drammens Tidende 9. februar 2006

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.