Nok er nok

Demonstranten Mohyeldeen Mohammad (studerer for tiden i Saudi Arabia) som truet hele Norge med terror bortforklarer det han sa med at det var PST som egentlig advarte mot terror, hvis ikke nordmenn oppfører seg mer i tråd med slik muslimene vil ha det. Eller, som han uttrykker det, i forhold til «situasjonen i Afghanistan» etc.

Vel, kanskje vi nordmenn nå skulle komme på banen og avkreve en unnskyldning. Ellers så vil man vurdere å

 droppe trygdeutbetalinger til alle de muslimske innvandrere. Bare vurdere det selvsagt. Og sende dem ut av landet. Selvsagt er ikke dette vårt forslag. Vi bare gjør oppmerksom på at det kan skje at noen blir så såret over disse truslene at de gjør sånt i ren skuffelse. Selvsagt vil vi ikke gå så langt som muslimene gjør (bildet) – det skulle da bare mangle, vi er da ikke syke barbarer.

Det burde ikke være så vanskelig å samle en 20-30.000 nordmenn og gå i tog foran de største moskeene som er bygget eller innredet for norske skattepenger. Vi er langt flere enn dem. Og vi har mange religionsforskere og politikere som kan uttale seg i avisene og unnskylde oss med at «vi må huske på at deres nasjonale følelser er såret» – samt at «her har de vært snille og gavmilde mot disse menneskene i årtier, og så oppfører de seg så sjofelt.» Og så vil det jo selvsagt komme noen etterpå som sier at «det er synd disse folkene demonstrerer, for det skaper frykt blant mange muslimer. Nordmenn flest er jo egentlig fredelige.»

Dette innlegget ble publisert i Terrorisme og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.