India: Ingen antisemittisme

Den antatte terrorbomben i Pune i India, som sannsymligvis var ment for de ortodokse jødene like ved, har på ingen måte skremt dem. «Dette var tilfeldig, og kunne skjedd hvor som helst,» sier de. De sier de føler seg like trygg her som i gaten i Tel Aviv. Politiet antar at bomberne var fra Pakistan.

Politiet har dessuten på eget initiativ ordnet med konstant vakthold av stedet deres. «I India er det absolutt ingen antisemittisme,» mener jøder som ble intervjuet. Ulikt i Europa, hvor jøder i økende grad må skjule at de er jøder, er det nærmest et kvalitetsstempel her i Pune. Du får respekt når du er jøde.

Jerusalem Post

Dette innlegget ble publisert i Antisemittisme og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.