Islam for retten?

Mohyeldeen Mohammad sier at han støtter de islamistiske opprørerne al-Shabaab i Somalia, som nylig steinet en mann til døde. 

Etter det jeg kjenner til, var den personen homofil, og det er den straffen han da fortjener. Det er det standpunktet enhver muslim er påtvunget gjennom sin religion, sier 24-åringen fra Larvik til Klassekampen. (Aftenposten)

Nå er uttalelsene anmeldt til politiet av minoritetspolitkeren Amir Payan. Så da er vi kanskje ikke så langt fra Nederland, bare med motsatt fortegn. Geert Wilders står på tiltalebenken for islamkritikk. Det som kan bli selve saken som retten må ta stilling til, er om Islam er en voldsforherligende religion.

Er den det? Er islam i samme klasse som nazismen? Hva står i Koranen om antatt homofile, om kvinner som mistenkes for utroskap, mistenkte tyver, om frafalne muslimer, om jøder, kristne og andre troende? Og hva står i hadithene (skrifter som tillegges religionen?)

 

Under filmen «Fitna» som Wilders står bak.

 


 

Dette innlegget ble publisert i Islam. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.