Ikke herre i eget hus

Britta Mogensen skriver for Human Rights Service (HRS):

Ikke herre i eget hus?

Hvordan er det gået til, at vi har tilladt, at vore politikere har tvunget en af de værste intolerante, bestialske og bloddryppende ideologier i verden ned i halsen på deres befolkninger? Har vi virkelig ikke haft andre at stemme på til valgene, så vi har måttet nøjes med bundskrabet i befolkningen til at repræsentere os?

Der er postet milliarder (ikke millioner) af cool cash i denne integrations Utopia. Send flere penge, er budskabet fra medløberne. Det er samfundets skyld, at integrationen er slået fejl. Samfundet er os, men jeg nægter at påtage mig nogen som helst skyld. Jeg har budt alle og enhver velkommen, indtil jeg opdagede, at mange, alt for mange, ønskede at skubbe mig ud over redekanten, så jeg nu kun holder fast med det yderste af neglene.

Og jeg er ved at kaste op over termen integration. Når tilvandrede kommer til vores velfærdslande, får de nøjagtigt de samme tilbud og muligheder som værtslandenes befolkninger, og der betales enorme skatteopkrævede summer for at give dem al mulig hjælp og støtte til at gribe chancen for at blive fuldgyldige borgere i det land, de får lov til at slå sig ned i.

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.