Vesten vil tape hvis de hjelper Israel

 

Mahmoud Zahar, en av toppene i Hamas, advarer nå Vesten om at dersom de hjelper Israel «ved å ta konflikten til utlandet.» Hamas vil «konfrontere» dem som bistår. Han sikter til den antatte Mossad-aksjonen i Dubai, hvor en annen av Hamas-toppene, al-Mabhouh ble tatt av dage på et hotellrom.

Trusler igjen. Islamistenes varemerke. Det er interessant å observere polemikken deres. Tenk at en islamist bruker uttrykket «ta konflikten til utlandet». Zahar gambler nok på at alle de som levde i 1972 har glemt at Svart September, en islamistisk terror-gruppe tok gisler under OL i München og drepte 11 israelske idrettsutøvere og trenere og en tysk politimann. Det er ikke Israel som på noen måte har tatt konflikten med araberne til utlandet.

Araberne kan la Israel få være i fred i den ørlille land-biten sin, så slipper de umiddelbart det problemet, og det vet de inderlig godt. I 70- og 80-årene var det utenom nevnte terror mot jøder på utenlandsk jord, en mengde terroraksjoner med massakrer i synagoger og på flyplasser, flykapringer og lignende. Noen husker sikker Operasjon Entebbe. Hva ville det endt med hadde ikke det israelske forsvaret grepet inn og reddet omtrent samtlige gisler i Uganda, også dette i utlandet.

Den herre Zahar er noen tiår for sent ute med andre ord. Konflikten er allerede bragt til utlandet, og vi kan komme i den situasjon at vi må velge om vi vil støtte islamistene, eller demokratiet Israel. Jeg er ikke så sikker på at det vil gå som Zahar sier. Ting tyder på at Vest vil tape på å støtte islamister.

Jerusalem Post: West will lose by helping Israel.

Dette innlegget ble publisert i Antisemittisme, Midtøsten, Terrorisme og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.