al-Mabhouh brukte falske pass

Mahmoud al-Mabhouh brukte falske pass i massevis, han brukte fargede kontaktlinser og farget håret, og nylig foretok han en neseoperasjon for å endre utseendet sitt. Dette opplyser en fortrolig kilde som skal ha vært sammen med al-Mabhouh ved flere anledninger.

«(Mabhouh) never led a normal life. He was suspicious, careful, and he never told anyone, not even his wife, of his future or immediate plans,» the confidant said, adding that Mabhouh used Arab passports to enter European countries because they aroused less suspicion.

Haaretz

Terror-organisasjonen Hamas nekter å anerkjenne Israels eksistens, og de nekter å avstå fra vold.

Dette innlegget ble publisert i Nytt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.