Arabere kan ha overvåket Mabhouh

Mahmoud al-Mabhouh, død terroristArabiske land kan ha medvirket til drapet på Hamas’ terrorsjef Mahmoud al-Mabhouh, ifølge kilder i Hamas. Reuter siterte Mahmoud Nasser i Hamas på at jordanske og egyptiske etterretningsorganisasjoner kan ha spionert på Mabhouh før han ble drept.

Nasser fortalte til avisen Al-Quds Al-Arabi at Mabhouhs kjennskap til sensitiv informasjon om Hamas’  aktiviteter og også informasjon om andre islamistiske grupper. Sannsynligvis har drapet blitt utført tidligere enn planlagt.  Ifølge avisen er Nasser Hamas’ bånd til Iran, og han jobbet tett sammen med Mabhouh før han ble tatt av dage. Nasser bekreftet også til Hamas Al Aksa-radio at hans sjef Mabhouh hadde forsynt palestinske terrorister med våpen. «Han tenkte hele tiden bare på hvordan han skulle bekjempe Israels okkupasjon ved å levere våpen til disse gruppene» sa han. Nasser beskrev også hvordan Mabhouh feiret drapet på de to israelske soldatene midt i 80-årene ved å stå oppå ett av likene.

Jerusalem Post: Arabs may have Targeted Mabhouh.

Dette innlegget ble publisert i Terrorisme og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.