Høye bølger i Israel

Ministre for de forskjellige departementene er ikke nådige i sin kritikk av den særdeles dårlige timingen for annonsering av nybygging av 1.600 nye boliger i Øst-Jerusalem, og bølgene går høyt når de beskylder hverandre. Forsvarsminister Ehud Barak og velferdsminister Isaac Herzog er samstemte i sin kritikk. Når USA’s visepresident Joe Biden er i Midtøsten for å få i gang fredssamtaler er dette «ny rekord i diplomatisk dumhet» eter det i en uttalelse fra Kadima, det største partiet i Knesset, som ledes av Tzipi Livni.

Kadima said the announcement «set a new record for diplomatic stupidity.»

«[Prime Minister Binyamin] Netanyahu has no control over his government, and without leadership, every minister does what he wants,» the party said in a statement. «Netanyahu’s games of political survival are damaging Israel’s vital interests, and when even the defense minister criticizes his government, it’s now official – Israel doesn’t have a prime minister and the right hand doesn’t know what the left is doing.»

JPost

 

Dette innlegget ble publisert i Nytt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.