Muhammed som homofil

Homofile menn maskert som Muhammed og hans svigersønn AliADAM OG EWALD (Se flere bilder her…)

Sooreh Hera er en iranskfødt billedkunstner bosatt i Amsterdam. Hun bestemte seg for vise hykleriet når det gjelder homoseksualitet og islam. Hun sier det er vanlig at gifte menn har sex med andre menn, hun nevner spesielt Iran og Saudi-Arabia. Hvis du ser på hennes arbeider vil du se at homoseksualitet utgjør en stor del av hennes arbeid.

Da hun stilte ut fotoene av homofile menn ved et museum i Haag, fikk hun drapstrusler av typen «Vi skal brenne deg naken og putte en kule i munnne på deg» og måtte flytte til hemmelig adresse. Da skrev folk på e-post: «Nå er du innelåst og kan ikke gå ut.»

Det er ikke en kunstners jobb bare å lage blomsterbilder, sier hun. Kunst bør kaste lys over sosiale temaer også. Kunst kan være provoserende.

Den nevnte utstillingen ble ifølge Times online først lovprist av museets direktør, – han kalte fotoene eksepsjonelle, men så ble tonen en annen. «De maskerte mennene kan ikke offentliggjøres i utstillinge, for enkelte mennesker i vårt samfunn kan oppfatte dem støtende.»  Hera trakk hele utstillingen fra museet i protest, og fikk aksept for en utstilling i byen Gouda. Ranti Tjan, direktør for museet i Gouda fikk også drapstrusler, og måtte beskyttes av politiet.

sooreh hera (egen side)
Her er en annen side, også av henne.

Dette innlegget ble publisert i Islam, Kunst, Midtøsten og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.