Bebe og hennes søstre

Vi lever i en grusom verden. Noen ganger er det vanskelig å fatte ondskapen. Krig er alle enige i er forferdelig, men man har alltids en mulig diskusjon om hvem som har rett og galt, og det er dype konflikter. Men når menn i et samfunn omtrent konsekvent misbruker kvinner og behandler dem som dyr, er det grunn til å spørre seg om hvorfor.

Jeg blir dårlig av dette. Det er så mye elendighet. Er det ufint å spørre seg om islam har noe av skylden for dette? Å bli født i et muslimsk land er ikke noe lykketreff for kvinner, akkurat. For å si det mildt, etter hvordan de behandles i muslimske land. ABC bringer en historie om kvinner som blir reddet ut av dette mørket hullet av hat og ondskap. Her er mishandling regelen, ikke unntaket.

Among the most heartbreaking is the story of Bebe. She is 17, and she says her face was mutilated by her husband, a Talib. Bebe’s nose and ears were cut off as punishment for running away to escape the constant pummeling by her husband and his family.

She was married to the radical Muslim when she was 12, Manizha told Sawyer. Her marriage was the result of an outlawed tribal custom called «baad» in which the daughter was given away as compensation for a crime or offense committed by a male member of Bebe’s family.

Girls given away in baad transactions are often little more than slaves. Bebe was forced to sleep in a stable with the animals, and beatings and pain became part of life for her.

Denne siden viser en rekke bilder av kvinner i Afghanistan som er utsatt for vold fra menn og så har de prøvd å ta sine egne liv i fortvilelse. Advarsel: Sterke bilder!

Dette innlegget ble publisert i Islam og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.