Ønsker ikke fred?

Israel-skeptiske /-fientlige NTB er ivrig etter å fremstille Israel som the bad guy. I dag: Israel ønsker ingen fredsavtale.

Ikke ett ord om at palestinerne ved Camp David ble tilbudt så å si 100% av de okkuperte områdene, mot en avtale om varig fred. Hvem gikk i raseri fra forhandlingene? Hvem er agressoren forøvrig? Israel fikk landet i 1948, langt, langt mindre enn forespeilet, og bare noen promille av det området araberne har. Likevel har de fra dag én vært aggressive og angrepet gang på gang.

Sannheten er: Araberne ønsker ingen fredsavtale. Det har de vist gang på gang.

En annen ting er om Israel nå er lei av å diskutere med en fiende som aldri vil ha fred, og derfor toner ned anstrengelsene på denne fronten, og heller bruker ressursene på å bygge sitt eget land og forsvare seg så godt de kan mot omverdenen.

Dette innlegget ble publisert i Israel og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.