Jordan truer

Netanyahu og Abdullah i 2009Israels ledelse skjelver nok i buksene. Kong Abdullah av Jordan truer dem.

Jeg ser ikke helt hva truselen består i, for Jordan prøvde da vitterlig å knuse dem i 1967 sammen med Egypt og Syria, uten å lykkes nevneverdig. Araberne har lovet Israel et helvete på jord mer enn en gang. Siden opprettelsen av staten Israel i 1948 har denne holdningen vært mer enn tydelig. Intet nytt såvidt jeg kan se.

Israel leker med ilden når de utvider bosetningene i Øst-Jerusalem, advarer kong Abdullah av Jordan. (Dagbladet)

Egentlig kan ikke Israel gjøre noe som helst uten å kritiseres og fordømmes av omtrent samtlige araberstater og deres sympatisører verden over. Så det de tvinges til å gjøre, er jo bare å ta konsekvensene og forsvare seg med de midler som er nødvendige. Det som viser seg gang på gang når araberne begynner å slåss mot Israel, er at de taper skikkelig, med mange uskyldige menneskeliv og enorme materielle skader som resultat. Og de mister landområder.

Og det vil jeg tro fortsetter. De lærer jo ikke.

Dette innlegget ble publisert i Israel og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.