Verdens rikeste land

Når ikke verdens rikeste land greier å forvalte alle pengene, er det noe galt fatt. Vi har eldreomsorgen, sykehuskøene, samferdsel med elendige veier og ikke-fungerende jernbane, T-bane som vil bruke 90 millioner på et navneskifte mens billettsystemet til flere hundre millioner ikke fungerer, vi har ventende pensjonister som ikke vet om de (vi) får pensjon, og en innvandringspolitikk som ikke er bærekraftig, med større utgifter enn inntekter, og vi har ikke lenger et forsvar.

Nå er det skolene som råtner. Det har vi visst i årtier. VG skriver om Hammer skole i Lørenskog, hvor det står svært dårlig til. Barna våre er Norges fremtid. Dette sier noe om hvordan vi ser på fremtiden.

Men Norges befolkning fortsetter å stemme trøtte, trauste, dødskjedelige og sikre AP og resten av sentrumspartiene. Et folk får det styre de fortjener. Oljepengene settes i usikre fond som svinger opp og ned, milliarder tapes når det er økonomikrise. Hva med å skape varige verdier i landet for noe mer av pengene?

Dette innlegget ble publisert i Samfunn / politikk og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.