Kongress-medlemmer skriver til Clinton

327 medlemmer av Kongressen i USA underskrev nylig et brev til USA’s utenriksminister Hillary Clinton, der de oppfordrer til «å løse krisen i det stille, – som det sømmer seg for langvarig strategiske allierte.»

De 327 representantene uttrykte i brevet «bekymring over den voksende spenningen mellom USA og Israel» som ble utløst ved offentliggjøringen av en beslutning om å bygge i Øst-Jerusalem. De uttrykte et ønske om å bekrefte de forpliktelser som ligger i «de uløselige bånd mellom vårt land og staten Israel.» Uro for de konsekvenser krisen måtte få for internasjonalt arbeid for å forhindre Irans atomvåpenprogram  ble også nevnt i brevet.

Ynet

Dette innlegget ble publisert i Nytt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.