Bakvendtland (oppdatert)

I bakvendtland der kan alt gå an. Vi har tog-kaoset som man ikke skulle tro var mulig, og vi har en regjering som sier innvandrerne er en ressurs for Norge, mens alle tall tyder på at det er en utgift for Norge, og nå har vi vanlige borgere som forsvarer seg mot kriminalitet, og risikerer straff.

Hvorfor? Fordi han forsvarte seg mot en mann som brøt inn i leiligheten hans, – tyven hadde våpen!

Jeg håper – for tyvens skyld – at ingen bryter seg inn i min leilighet. Jeg tar gjerne straff for å slå en tyv helseløs, hvis det kan redde mitt eget liv.

VG: Påsketyv livstruende skadet

Morsom liten detalj: Jeg pinger Twingly, slik at link til denne artikkelen dukker opp på slutten av VGs artikkel. Etter noen tusen treff tok VG bort linken til Twingly på denne, men ikke på de andre artiklene. De ønsker kanskje styre kritikken litt? Ikke vet jeg…

Dette innlegget ble publisert i Samfunn / politikk og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.