Ingen grunn til panikk

Muslimsk predikant forsvarer vold mot kvinner. Nå har han prekt i Norge. Og debatten raser. «Idioti», sier Basim Ghoslan i det islamske Forbundet. «Jeg vet ikke, jeg kan ikke uttale meg» sier arrangøren. «Det de sier er ikke hva islam.net sier, det de sier er hva islam sier.» «Veldig uheldig» sier Linda Noor, norsk konvertitt. Norske muslimer «reagerer sterkt.

Men ingen grunn til panikk, dette er islam, islam er slik, vi har visst det lenge. Dette er ikke noen øyeblikkskrise, – vi har advart mot dette i mange år.

Islam er kommet for å bli. Nå kommer det frem mer hva islam er, hva de står for, hvordan det vil bli når de får makt, litt etter litt.

Men, «det er jo bare noen få.» Så – velkommen, velkommen til alle dere andre. Dere moderate muslimer. «Islam er jo ikke sånn.» Vi hører dem hele tiden, relativistene som skal ha oss til å «respektere» dette uvesenet, islam. Vi skal respektere folks rett til å tro på det de vil, gjerne på julenissen. Krigsherren Muhammed og hat-guden Allah, for den saks skyld. Men ikke forlang at vi skal respektere innholdet i deres tro.

Jeg blir faktisk provosert at folk kan holde slike taler her i Norge. Vil det få konsekvenser? For Hussain Yee, som talte? For arrangøren, Islam Net? Dette er svarte middelalderen.

Aftenposten: Forsvarte vold mot kvinner
VG: Muslimk predikant forsvarer vold mot kvinner og barn

Dette innlegget ble publisert i Islam og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.