«Død» 15-årig palestiner funnet i live

En 15 år gammel palestinsk gutt som palestinerene tidligere hevdet ble skutt og drept av israelere ble funnet i live fredag morgen, ifølge palestinske nyhetsmedia. Han hadde sittet i egyptisk fengsel siden tirsdag.

Palestine Human Rights Campaign, New Zealand:
Palestinian attacks: none
Israeli attack – death: Rafah  – morning, an Israeli Army position on the Green Line opened fire on an area near the International Airport, killing a a 15-year-old boy, Muhammad Zeid Isma’il Al Farmawi.

IDF benektet hele tiden at de hadde skutt gutten da han forsøkte å krysse grensen mellom Gaza og Israel, da diverse palestinske medier rapporterte at førstehjelpere hadde funnet gutten død. IDF meldte at de hadde skutt i luften, og personene som hadde forsøkt å komme over grensen hadde flyktet.

Health Ministry director of ambulance and emergency services in Gaza, Muawiya Hassanein, said that following «huge efforts and contacts» to return the boy’s body, officials found him among the detainees in Egypt, Ma’an reported, and also quoted anonymous sources saying that the purported death was an «internal matter.»

Last week two Israeli soldiers and two Palestinian militants were killed in Gaza in an exchange of fire between IDF troops and Hamas operatives spotted planting explosives along the border fence, not far from the site where Farmawi was initially reported to have been killed.

Haaretz

Dette innlegget ble publisert i Nytt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.