Shoshannah Brombacher

Shoshannah Brombacher er født i Amsterdam i 1959, og etter å ha studert semittiske språk, gamle kulturer i midtøsten og kodikologi (studier om gamle bøker som fysiske objekter) på universitetet i Leyden og spesialisert seg i sefardisk hebraisk poesi, skrev hun sin doktoravhandling i filosofi om det portugisiske jødiske samfunnet i Amsterdam i det 17. århundre (anusimer som flyktet fra Spania og Portugal).

Brombacher har i tillegg til sin akademiske utdannelse tatt flere studier i kunst, men anser seg likevel som selvlært. Hun anser at de mange bostedene gjør henne berde skikket som kunstner. Hun har bodd i Amsterdam, Jerusalem, Tyskland, og er nå bosatt i Brooklyn, New York. Hennes favorittkunstnere er Rembrandt og Turner.

Se eksempler på arbeidene hennes (slideshow) her…

Biografi og linker til flere av hennes arbeider her…

Dette innlegget ble publisert i Israel, Kunst og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.