Kjendiser kan også sette ord på

Suzanne Bjerrehuus i EkstraBladet:

DE VESTLIGE demokratier sidder som kaninen foran kobraen forstenede af frygt. Vi finder os i, at vores ambassader afbrændes, vores land lægges for had, vore eksportvarer udsættes for statsboykot. Alt sammen på grund af et par tegninger i en dansk avis til et dansk publikum med en dansk, frisindet kultur. Men vi drømmer ikke om at fornærme den fine, gamle, arabiske kultur, hvis aviser flyder over med groft antisemitiske tegninger, hvis daglige liv er præget af fremmedhad, vold, undertrykkelse, tortur og en hadefuld global kamp mod tolerance, frisind og folkestyre. … Hvor bliver vores protester af? De drukner i olie.

EkstraBladet: Islam: en religion, som beskytter uhyrligheter

Suzanne Bjerrehuus (født 22. februar 1948), cand.jur., forfatter, foredragsholder og tidl. tv-vært. (Wikipedia)

Dette innlegget ble publisert i Innvandring, Islam og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.