Kvinne ranet av seks menn

Malmø: Halv ni i går kveld ble en enslig kvinne dradd av sykkelen sin, mishandlet og ranet. Ikke av én gjerningsmann, men av seks.

Hvem er det som er så feig, så nedrig, så ufattelig kjip at de må gå seks mann mot én enslig kvinne? For å rane…?

Vel, Skånskan.se tør ikke skrive det, eller er det politisk inkorrekt å skrive det? Ikke Sydsvenskan.se heller, – upptreda korrekt. Merkelig samfunn Sverige har blitt, – man blir «rasist» eller «islamofob» eller «innvandrerhater» hvis man rapporterer hendelser slik som de faktisk hendte.

Update: DN.se skriver det er gutter… Politiet skriver gutter fra 13 til 20.

Bloggerne tør, og gjør det. Malmø, Sverige og Världen som jag ser det.

Ett ungdomgäng på ökända Seved i Malmö angrep en ensam tjej i går kväll. Tjejen slogs ned, blev när hon låg ner överöst med sparkar. Ungdomgänget på sex personer avslutade med att råna tjejen på pengar och telefon. För er som finns i Malmö med omnejd och undrar vilken typ av ungdomsgäng som håller till på Seved rekommenderas att ta en tur i området med bil. Gör det dock dagtid! 

Eller som en leser kommenterte nyhetene: – Bare én type menn kan gjøre sånt. Man kunne legge til: bare journalistiske evnukker kan melde nyheter på denne måten. Dette er ikke skikkelige menn, verken de som begår ugjerningen, eller de som formidler nyhetene. Eller kvinnene som gjør det.

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.