Britisk kvinne risikerer straff etter å ha anmeldt voldtekt i Dubai

En britisk kvinne på 24 år, leder for et handelsfirma, hevder at hun ble voldtatt i ørkenen og siden i hennes egen leilighet etter en fuktig kveld ute med jobben i Dubais havn. En mann på 30 insisterte på å kjøre henne hjem, og kvinnen risikerer nå at hun selv blir tiltalt for å ha brutt Dubais rigide sedelighetslover dersom mannens versjon blir trodd.

En kilde i retten sier til the Sun at kvinnen fortalte politiet at hun skrek og tryglet ham å om la være begge gangene, men han voldtok henne først på et øde sted i ørkenen, siden på hennes egen seng i leiligheten hennes. Hun gikk så til politistasjonen og meldte mannen for voldtekt klokka 3:20 om natten. Politiet oppsporte mannen fordi kvinnen hadde mobilnummeret hans etter at de møttes tidligere samme kveld.

Kvinnen kan bli tiltalt for å ha hatt ulovlig sex dersom mannen blir trodd på at hun samtykket i å ha sex med ham. Det er forøvrig også forbudt å være beruset i Dubai.

Europenews

Dette innlegget ble publisert i Nytt og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.