Drap eller «ulykke»?

Den 23-årige palestineraraberen som drepte en kvinne på 78 år på en parkeringsplass i Landskrona i Sverige, hevder at drapet var en «ulykke».

Er det en ulykke når en ung mann dreper en gammel dame i raseri? Kan det på noen som helst måte unnskyldes, bagatelliseres, bortforklares eller berettiges at man blir så sint for tapet av en parkeringsplass at man dreper? I det hele tatt at man oppfører seg voldelig mot en eldre dame? Kanskje det er slik at når man mishandler, og det fører til død (araberen er i varetekt for grov mishandling og grov medvirkning til hennes død) – så er man «uheldig» – «ulykken» rammer en, så da må man løslates, og som forsvareren Silbersky mener, «komme hjem til kone og barn» fordi det jo er «en ulykke, både for dem det rammet, og for 23-åringen»?

Så hvis damen bare hadde blitt kraftig mishandlet og forslått, så hadde det vært ok, er det slik å forstå?

«Det var en olycka,» hävdar 23-åringen som är häktad för dödsmisshandeln på p-platsen i Landskrona. Han vill bli frisläppt i väntan på att polisens utredning blir klar.
– Jag blir mer och mer övertygad om att det är olyckliga omständigheter från båda sidor som lett fram till det som hände, säger hans advokat Leif Silbersky, som nu varit med vid flera förhör, men också vid den rekonstruktion av händelserna på p-platsen som hölls i förra veckan.

Skanskan.se
Skanskan.se
Sydsvenskan.se

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.