Muslimer krevde alkoholforbud

Vet ikke helt om jeg tror på denne forklaringen:

Det var et omfattende og strengt sikkerhetsopplegg knyttet til Bhattis deltakelse på konferansen. Av sikkerhetsmessige grunner, både for konferansens del og Bhattis del, ble Bhattis deltakelse holdt hemmelig helt fram til Bhatti dukket opp på scenen. Som en forlengelse av dette, innførte vi også forbud mot å ta med kopper, flasker og glass inn i salen. Det var ikke et alkoholforbud, men et forbud mot knuselige gjenstander som potensielt kunne brukes til å skade noen, sier Molstad Andresen.

Virker det veldig sannsynlig, når vi samtidig får vite at de hemmelige gjestene Arfan Bhatti og Quamar Ali hadde krevd alkoholforbud på Skup-konferansen i år? Av trosgrunner, selvsagt.

Og sett på bakgrunn at det stadig vekk dukker opp nye områder der muslimene skal ha særbehandling, respekt og tilrettelegging? For ikke å snakke om penger, kommune- og statsstøtte både på sviktende og andre former for grunnlag. Litt sunn skepsis er bra.

Jeg synes jeg tydelig kan høre både åreslag og bølgeskvulp, Skup-leder Molstad Andresen.

TV2
VG

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.