Uforståelig galskap satt i system

Svensk politisk korrekt oppførsel på sitt verste.

Uppsala Kommun har blitt dømt til å betale 60.000 kronor til familien til en jente av somalisk opphav fordi hun ble tvunget til å gjennomgå en undersøkelse for å sjekke om hun hadde blitt kjønnslemlestet. (!)

Nå har det fremkommet en del opplysninger som, hvis det er sant, er kritikkverdig. Blant annet skal jenta ha blitt hentet på skolen av politi (det KAN jo ha vært i sivil, det sies det ikke noe om, og kommunen hevder at foreldrene ikke ville samarbeide) – etter at familien hadde vært på ferie i Kenya. Det er Diskrimineringsombudet i Sverige som tok saken til domstolen.

Ombud Katri Linna konkluderte i 2007 med at mistanken var basert «bare på det faktum at jenta var somalisk» og følgelig diskriminerende.

Diskrimineringsombudet i Sverige har forøvrig holdninger som er direkte skremmende, skal vi tro HRS. Men ingen ting skremmer lenger. Ingen ting overrasker i denne gale verden.

Så lenge vi lever, må vi gjøre valg. Man velger her å sette høfligheita fremfor hensynet til småjenters risiko for fysisk og psykisk lemlestelse med negative følger for dem hele livet. Det valget tar de med høyskole / universitetsutdannelse, og beviser dermed klart at såkalt intelligens eller utdannelse ikke er kriterium for omsorg, medmenneskelighet, nestekjærlighet og respekt. Jeg tar det for gitt at både ombudet og dommerne er godt skolert.

Men vi ser det samme her i landet. Ildsjelene som kjemper for at småjenter i de utsatte gruppene skal bli undersøkt, kjemper mot disse vindmøllene av noen maktpersoner som tar feil valg. Ikke for seg selv, men for småjentene. I Somalia blir 98% lemlestet som barn, de fleste i form av sammensying, se og les på Wikipedia hvis du har nerver til det.

Så tilbake til den aktuelle saken. Er det faktum at 98% av somaliske småjenter blir lemlstet, ikke god nok grunn til en undersøkelse, altså SELV om foreldrene ikke vil. Selvfølgelig vil de ikke det hvis de støtter omskjæring, dette var altså de 2 fattige prosentene som slo til, forhåpentligvis fordi kjønnslemlestelse har vært forbudt i Sverige siden 1982 (ifølge Wikipedia er det knapt et land i Europa som straffeforfølger dette til tross for forbud, unntatt Frankrike.)

thelocal.se

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.