Muslimsk jødehat

Den egyptiske TV-kanalen Al-Rahma, som allerede er stengt i Frankrike på grunn av sterkt antisemittisk innhold, vurderes nå også stengt i Norge, melder NTB. Kulturminister Anniken Huitfeldt vil funne ut om signalene fra kanalen fremdeles kan tas ned i Norge, og vurderer nå om den kan stenges også her i landet.

I den konkrete sendingen som er grunnlaget for beslutningen, er det jødehat av grovt kaliber.

Programlederen sier, henvendt til jøder, at «deres tid er kommet, ditt avkom fra aper og griser, du mest forbannede av skapninger skapt av Allah..jeg har en melding for hver jøde på jordens overflate. Muhammeds hær vil komme tilbake. Å, ditt avkom av aper og griser, hevnens dag nærmer seg».
NRK

NRK: Stenger TV-kanal på grunn av jødehat
MEMRI: Egyptian Cleric Hazem Schuman’s message «for every Jew on the face of the earth.»

Dette innlegget ble publisert i Nytt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.