Jernbanen – en skandale

Til tross for økte bevilgninger har jernbanen forfalt kraftig leser vi i Aftenposten i dag. Under den rødgrønne regjeringen, som skulle satse så veldig på miljø, har manges grunn nr. én til å la bilen stå, blitt en umulighet.

På alle andre områder i livet kaller vi dette udugelighet. Det er vanskelig å kalle det noe annet når det er den sittende Regjering.

Jeg ser én unnskyldning. Demokratiets natur er forrædersk og løgnaktig. Man tvinges til å ta hensyn til folks mening. På sett og vis blir alles anklager mot alle om populisme riktig, – demokratiet slik vi kjenner det er populistisk. Men må ta hensyn til velgerne om man fortsatt vil sitte på Tinget.

Men en skandale er det.

Churchill: – Det beste argumentet mot demokrati er en fem minutters samtale med gjennomsnittsvelgeren.

Dette innlegget ble publisert i Samfunn / politikk og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.