Sverigedemokratene appellerer til folk flest

Svenskt Näringsliv har fått gjort en undersøkelse som omfatter hvilket parti ikke-SD-velgere synes har den beste innvandringspolitikken. Overraskende nok ligger SD (Sverigedemokratene) på topp.

Min forhenværende Facebook-venn, som selv er svensk, blir kanskje litt overrasket over resultatet, som nok kan tyde på at svenskene nå begynner å bli forsynt med masseinnvandring i den form man har sett til nå. Med enorme, kanskje ureverserbare problemer som resultat. Min venn slettet meg fra vennelisten fordi jeg linket til en side som linket til Sverigedemokratene.

Kanskje han må slette alle sine venner i FB, i alle fall de svenske. For de har venner som synes SD har fin innvandringspolitikk. Kanskje de til og med synes det selv. Kanskje han må vurdere å kutte kontakten med alle sine venner.

Han er kompromittert… tenk, han har venner som liker SD, jeg selv hadde ikke en gang vedkommende som venn, jeg visste ikke en gang at vedkommende linket Innocent

Hele undersøkelsen her…

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.