Jyllandsposten: Mye er viktigere enn fred PA-Israel

Jyllandsposten oppfordrer i dag i sin leder Vesten generelt og USA’s president Barack Obama spesielt til å se litt mer nyansert på Midtøsten. Forholdet Israel-palestineraraberne er ikke nødvendigvis det viktigste i regionen. Redaktøren stiller seg således bak det også Aaron David Miller, tidligere rådgiver for en rekke amerikanske presidenter, sier. Han erkjenner at en palestinsk stat neppe blir en realitet med det første, og ser klart at langt viktigere saker står på dagsordenen.
Man har let kunnet forledes til det indtryk, at en løsning på konflikten ville være nøglen til den evige fred på jord. Det ville, skulle man tro, gøre det af med alle onder fra klimaforandringer i Stillehavet til regeringskriser i Italien og borgerkrige i Sri Lanka og på Balkan.
Les mer i
Jyllandposten…
Dette innlegget ble publisert i Nytt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.