Hjerterått fra Midtøsten

Enda et eksempel på hvor hjerterå og ondskapsfulle utslag det kan gi når kulturene fra muslimske områder blandes inn i vårt land. Vi får det noe nærmere, det som daglig skjer i disse landene.

En jente på 19 er glad i en gutt som ikke passer inn i foreldrenes mønster for deres planer for datteren, hvorpå foreldrene arrangerer en bilulykke inne i en norsk tunnel for å rive datteren fra kjæresten, bokstavelig talt. Så langt er faktisk foreldre i disse mørkeste områder av verden villige til å gå for å få viljen sin. De er tydeligvis gladelig i stand til å ødelegge livet for sitt eget barn.

To biler skal i samarbeid ha sperret inne bilen 19-åringen og kjæresten kjørte, før den ene bilen kjørte inn i bilen til kjæresteparet for å tvinge dem til å stanse.

Så ble datteren tatt med, mens kjæresten sto tilbake i tunnelen. Datteren skulle giftes bort – til en annen.

Foreldrene til 19-åringen skal ha tatt med seg datteren med makt, og kjørt fra ulykkesstedet.

Tilbake sto den 27 år gamle kjæresten. Politiet tok ham med til stasjonen i Åsane. Der fortalte han etterforskerne om situasjonen.

– Kjæresten forklarte at foreldrene til 19-åringen ikke ønsket at de to skulle være sammen, og at hun skulle gifte seg med en annen mann, sier Mevatne.

Alle de involverte er fra Midtøsten.

Heldigvis fikk politiet aksjonert og fikk jenta i sikkerhet, og foreldrene bak lås og slå. Så lenge det varer. Rettsapparatet sørger vel for at de får betinget dom «fordi de var så lei seg.» Følg med og se. Her skulle det i alle fall ikke være mye tvil. En politimann i sivil fikk med seg hele opptrinnet, så skrankeadvokatene kan ikke bruke mangel på bevis som argument denne gangen.

Bergens Tidende

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.