Arrestert for Muhammedkritikk

Barnebrud i AfghanistanSveriges problem har vært emne noen ganger før. Nå har det gått så vidt at når et politiker viser en plakat som avbilder Muhammed med sin ni-årige hustru og har et anti-muslimsk budskap, blir arrestert. Grunnen? «Mistanke om hets mot en folkegruppe.»

Så dersom man kritiserer det politiske partiet islam, eller religionen islam, eller jussen som finnes i Koranen, så «hetser» man en «folkegruppe»?

Hvis politikeren blir tiltalt og eventuelt funnet skyldig blir det interessant. For denne saken ville danne presedens for alle som kritiserer også andre religioner, noe annet ville jo bli diskriminerende. Altså ville all religionskritikk forstumme. Og politiske diskusjoner, av samme grunn. Husk også at islam først og fremst er en politisk retning. Dette kan bli virkelig interessant…

For det kan ikke være bildet de mener. Det er jo ren historie. Og å kritisere selve handlingen, at Muhammed giftet seg med en ni år gammel jente, må jo selvfølgelig forstås. Man er ikke seriøs om man kritiserer det, for alle giftet seg med ni år gamle småjenter den gangen. De gjør det jo også i dag, muslimene. Bildet er fra Afghanistan.

Så dette er hets. Ingen tvil.

MALMÖ. Skånepartiets torgmöte på Stortorget i Malmö i dag hann knappt inledas innan partiledaren Carl P Herslow togs med till polisstationen misstänkts för hets mot folkgrupp.

Klockan 16 i i dag startade Skånepartiets torgmöte. Men efter bara ett par minuter bröt polisen in. Detta efter att partiledaren hållt upp en affisch föreställande en 53 årig Mohammed porträtterad med en nioårig hustru, ett budskap men en antimuslimsk underton.

Polisens patrull som var på plats under mötet hade direktkontakt via telefon med Justitiekanslern (JK) som är åklagare när det gäller ärenden om tryckfrihetsbrott. Det är också JK som fattat beslutet att hämta in partiledaren eftersom han misstänks ha brutit mot lagen.

-Carl P Herslow misstänks för hets mot folkgrupp, säger Mats Attin.

skanskan.se

Skånepartiet sier blant annet følgende om islam (under), iflg. Wikipedia. Den første setningen er jo lett å motbevise, for muslimske land er jo fulle av demokrati, likestilling, humanitet og har enorm vitenskapelig og økonomisk utvikling.

Uff, nå blingset jeg. Jeg så på en artikkel jeg hadde åpen om Israel.

Islam är en hemsk vidskepelse, oförenlig med demokrati, jämställdhet, och humanitet och som motverkar vetenskaplig och ekonomisk utveckling.Skånepartiet vill helt avlägsna islam från Sverige och Skåne.

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.