Bildebeviset

I alle detaljer skal Israel delegitimeres. Alt som truer Israel er helt bagatellmessig. Sist ut er bildene av våpnene som ble konfiskert. Eller som Geir Arne Kippernes i VG skriver: «det ble beslaglagt ifølge israelske myndigheter» og «det de hevder er våpen.» VG: Dette er ikke militært utstyr.

Neida. Og da ble ingen israelske soldater truet på livet da. Ei heller såret. Det skjedde selvfølgelig ved et rent uhell. Selvskading, så å si.

Det er greit at disse våpnene ikke er høyteknologisk utstyr. Men kan det derfor ikke brukes som våpen? Ble det derfor ikke brukt som våpen? Blir ikke tusenvis av hjemmelagde anordninger brukt til å drepe og lemleste i Midtøsten hver dag? Har VG hørt om bombebelte? DET lages nok på våpenfabrikker på Rausfoss, ikke sant.

Neida, det er himespikka greier de bruker. Det er sterke saker. Her er en rakett. Tusenvis har det regnet over Israel av disse. Noen er laget på småfabrikker, andre er laget hjemme. Ser de høyteknologisk ut? De er det ikke. Zoom inn på denne. De er enkle, stygge, og livsfarlige.

Qassam-In-Tel-Aviv

Altså VG: Helt uvesentlig. Hvorfor drar dere inn en militærmann for å konstatere dette, annet enn for å diskreditere og delegitimere og sverte Israel. Tar fra dem deres legitime rett til selvforsvar.

Dette innlegget ble publisert i Antisemittisme og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.