VG lyver

VG lyver. Rett og slett. Teksten på forsiden harmonerer ikke med innholdet i linken.

Dette er forsiden på VG on line akkurat nå, med link til en film som viser soldater som slår med jernstenger. Hvorfor skriver så VG: Aktivister beskutt – slo med jernstenger som om det var skytingen som startet først? Sannheten er jo det motsatte (klikk på bildet for større versjon) nemlig:

Aktivister slo med jernstenger – ble beskutt

Det er vanskelig å finne noen plausibel grunn for dette, annet enn at journalistene må være så partiske, så forutintatte at selv ikke en visuell presentasjon av fakta får dem til å vinkle det annerledes enn vanlig, det vil si svart-hvitt. Det vil si at Israel er the bad guy. I media finnes ikke nyanser. Israel er sterk militærmakt, det vil si pr. definisjon blir de å laste. Kultur-marxisme. Den svakeste part har rett uansett. I dette tilfellet er den såkalte «svake part» ikke en gang svakest, de har hele den arabiske verden, og nær sagt hele Europa, i ryggen. I alle fall den venstrevridde delen av Europa.

VG

Dette innlegget ble publisert i Antisemittisme, Israel, Midtøsten og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.