Utslag av en kvinnefiendtlig kultur

Vi begynner så smått å føle bittelitt av de enorme problemene storsamfunnet har med representanter fra verdens største religion med en demon som gud og en arabisk brutal krigsherre, jødehater, kvinneforakter og pedofil som «profet» og forbilde.

Man kan vinkle det hele akademisk og politisk korrekt og si «alle mennesker skal ha respekt» eller «i Norge er det frihet til å tro på det du vil» – eller du kan kalle en spade en spade og si «dette forakter vi.»

Vår egen kultur har som forbilde en pasisfist og ikke-politisk skikkelse. Men når det kom til religion var han knallhard og la ikke fingrene imellom. Så var det da også de religiøse som tok avstand og la ham for hat.

Dette innlegget ble publisert i Innvandring. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.