Jødehatet øker i Nederland

Wiesenthal-senteret til EUs utenriksminister Ashton: «Stopp Nederlands antisemittiske epidemi, ellers vil den spre seg utover hele kontinentet.»

Paris, 15. juni 2010

I et brev til EU’s utenriksminister baronesse Ashton of Upholland skriver direktøren for Simon Wiesenthal-senteret at «grunnet det politiske vakumet etter valget i Nederland ber vi Dem om å handle for å få etterforsket den økende epidemi av antisemittiske hendelser i dette landet.»

I brevet står det blant annet: «Til tross for den forbilledlige beretningen om rettferdige ikke-jøder som skjulte Anne Frank og hennes familie, så viser deres senere anklage og deportasjon ironien i at en større prosentandel hollandske jøder råtnet i Holocaust enn i noe annet land i Vesteuropa.»

Samuels pekte på at «enda en gang er de 40.000 jødene i Nederland utsatt for hatbrev, grafitti og fysiske angrep. Dette problemet vokser. I 2009 var det 64% flere slike hendelser enn året før.» Ifølge hollandske medier er mange av gjerningsmennene innfødte, men av marokkansk avstamning. De oppildnes av islamistiske nettsteder til å spille Midtøstens versjon av «indianer og hvit». I dette spillet opptrer de som «palestinere,» og går løs på jøder i nærheten, en islamistisk jihad.

Les mer på SMA

Dette innlegget ble publisert i Nytt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.