Etnisk motivert vold i Paris

PARIS: Sparsomme opplysninger fra demonstrasjon som utartet seg til nærmere opptøyer, Asiatene som bor i Belleville er i minoritet, og utsettes i stadig økende grad for overgrep, vold og tyverier. De mener politiet ikke beskytter dem når de angripes. Nylig tok asiatene, først og fremst kinesere, til motmæle mot angrepene. Dette ønsker de ikke skal skje igjen, derfor denne demonstrasjonen.

Dette passer neppe godt inn i bildet myndighetene i Europa ønsker at man skal ha av verdens største multikulturelle eksperiment. Mulig det er derfor det er så underrapportert? 8500 er ganske mange mennesker.

[youtube]QTWWeOgrcrg[/youtube]

Agance France Presse skriver at så mange som 8500 mennesker deltok i demonstrasjonen, som ifølge arrangørene er for «mangel på sikkerhet». De vil demonstrere igjen, i større målestokk, dersom politiet nå ikke begynner å beskytte dem. De beskylder politiet for å overse overgrepene de utsettes for.

Etter demonstrasjonen ble angivelig kineserne angrepet av arabere og svarte immigranter. Det opplyser ikke media noe om. Under en video som viser dette. Det ser ut som opptaket er gjort av arabere som leende ser på.

[Youtube]Ueg8BtyEeVU[/youtube]

So profound is the hypocrisy of the mainstream media in the English-speaking world that racial violence against a significant but still small minority in a major Western city has been ignored. The big rally against persecution by Chinese in Paris and its unpleasant aftermath seems not to have attracted a single report in English. The report below is a rough translation from a French source

Thousands of Chinese marched Sunday in the Belleville district of Paris to protest against the violence which they say targets them, an event that ended with a few skirmishes.

Approximately 8,500 people, according to police, took part in the march organized by a group of Franco-Chinese associations between rue de Belleville and the Place du Colonel Fabien in a neighborhood transformed last ten years by an influx of new Asian immigrants. According to organizers, it is the largest event ever held in this community in France.

“Make Belleville a peaceful neighborhood,” chanted the demonstrators, alternating whistles and slogans in French and Chinese and wearing t-shirts and stickers on which were inscribed the words “Safety for Everyone”.

Bloggernews.net: When racist violence can be ignored

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.