Barnevennlig Jihad i Jordan

Ny hit blant palestina-arabiske barn
«Palestinas fugler» lager sanger hvor barn ønsker døden velkommen for å komme til paradiset.

Et arabisk barnekor får enormt mange treff på YouTube med sin hit «Når vi dør som martyrer kommer vi til himlen.

Sangen er et opptak på en jordansk TV-kanal for barn, «Palestinas fugler», og sangen har på kort tid blitt en hit blant barna. Gruppen som laget den er blitt en av de mest populære barnegrupper i den arabiske verden.

I videosnutten ser vi en liten brunøyd pike som står foran det som tydeligvis er barn i førskolealder, og synger «Uten Palestina, hva betyr vel barndommen?» Massevis av spin-off og kopier av sangen er laget, noen med jihadister, og med sangen i bakgrunnen.

Journalist Fawzia Nasir al-Naeem skrev i en Saudi Arabisk avis, Al-Jazirah, at denne melodien ser ut til å ha spredd seg over hele den arabiske verden, og den har også krysset havet til Storbritannia og Canada. Hun la til at sangen representerer en ny trend i jihadistenes indoktrinering, ettersom den er barnevennlig i motsetning til tidligere jihadist-programmer.
(Haaretz)

Fra SMA

VL

Dette innlegget ble publisert i Islam og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.