Islamisme + nazisme = sant

De har rett som mener at islamistene samt deres venstreorienterte støttespillere, egentlig ikke har noe på venstresiden å gjøre. Islamisme er ekstremhøyre. Nazisme, fascisme. Samme side som jødeutryddelse og homohat, sigøynerhat, hat mot handicappede og tilbakestående, hat mot alt som irriterer. Så enkelt, – og så primitivt.

TYRKIA: Støttespillere for flotiljen som var ment å skulle bryte Israels maritime embargo på det Hamas-kontrollerte Gaza demonstrerte nylig med hakekorset som sitt varemerke. Teksten på banneret (se nederst) de bar var en takknemlig ytring overfor nazistene, melder nettstedet Thereligionofpeace.com.

Det er ikke første gang. Bildet til høyre er fra en demonstrasjon (vi snakker om innvandrere, såkalt moderate, – dette er et barn) i Melbourne 18. januar 2009. Hat – selvfølgelig  mot Israel – jødene.

Tyrkia var ikke alliert med naziregimet under krigen, men inngikk viktige handelsavtaler som tillot nazi-Tyskland å importere viktige varer. Avtalen ble oppløst ett år før krigen sluttet.

Websiden slår fast at muslimske hellige krigere har begått 15.533 terrorangrep rundt hele kloden siden flyangrepene i USA 11. september 2001.

Tyrkia og organisasjonen IHH, som har bånd til terrorister, organiserte den siste flotiljen den 31. mai. Medlemmer av IHH angrep de israelske kommandosoldatene som skulle hindre skipet Mavi Marmara å fortsette sin kurs mot Gaza. Mange av IHH-medlemmene hadde på forhånd fått trening av terroristgrupper.

Sammenstøtet ga næring til en ny krise i forholdet mellom Tyrkia og Israel. Helt siden den tre uker lange israelske operasjonen Cast Lead mot Hamas’ infrasktruktur har dette forholdet kjølnet kraftig.

Tyrkiske talsmenn krever en offisell unnskyldning fra Israels side, og varsler en total kollaps i forholdet de to statene imellom om dette ikke skjer. De samme hevdet også at Mavi Marmara hadde kurs mot El-Arish og ikke Gaza.
(IsraelNationalNews.com)

Fra SMA

Les mer om fenomenet her…

VG om homofili
VG om Tyrkia

turkey-flotilla-rally

Dette innlegget ble publisert i Islam, Midtøsten, Terrorisme og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.