Gåten løst: Politiet gjorde ikke jobben sin

Da Aftenposten skrev om uoppklarte drapssaker, og spesielt i saken der en gambier ble drept i Østgaardsgate i Oslo, tenkte jeg at dette vel må være en glipp. (Politiet får ikke informasjon fra innvandrerne) For enten har sommervikarer på desken sluppet litt for mye informasjon, eller så har noen sovet i timen. Norske aviser skal jo ikke bringe negativ informasjon om innvandringseksperimentet som de styrende bruker oss som forsøkskaniner på. Normalt sett, da. Men nå sto det rett og slett svart på hvitt at det er problemer med innvandrerne. Lojaliteten. Hvem er de lojale mot? Hvem betrakter de som lovgivende og styrende organ? Og for ikke å snakke om kriminaliteten da, rett og slett. Innvandrerne er jo overrepresentert på de fleste negative statistikker. Men altså: vi kunne lese det i selve Aftenposten, politisk korrekt media nummer én. Verden står ikke til påske!

Vel, nok om det. Jeg lurte altså: hva kan ha skjedd?

Jeg lurer ikke lenger på noe nå. Mysteriet er oppklart. Selvfølgelig. Det var jo absolutt ikke noe problem, dette. Det var sikkert som nevnt bare en sommervikar som har misforstått. Så derfor denne logiske oppklaringen: Politiets løpeseddel var ubrukelig. Aha. Ingen innvandrer skjønte det sto sto der.

Det var nok derfor de 40 som ble spurt muntlig heller ikke ville si noe til politiet. Heller ikke de to som klatret ned takrennen fra leiligheten der drapet skjedde (!) – i det hele tatt: dette er utvilsomt norsk politi som er skyld i. I det hele tatt, alle problemer med innvandrere er fordi vi har misforstått noe. Vi har ikke strukket oss langt i vår gjestfrihet.

Trøsten er jo at Norge er en narkopusher fattigere. Ikke dårlig bare det.

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.