Innvandringens pris

Eksperimenteringen med masseinnvandring til Europa i en helt uhørt hastighet, og uten noen demokratisk ryggdekning, også kalt det fargerike fellesskapet, – har sine ubønnhørlige konsekvenser. Om man er mot eller for innvandrere og/eller innvandring, om man er rasist, islamofob, multikulturalist, venstrepolitiker eller har andre alvorlige personlighetsforstyrrelser, – resultatet begynner, og har begynt å vise seg.

Noen kaller dette «en berikelse for samfunnet».

Kvinde overfaldet af fem mænd i bus

En 25-årig kvinde blev slået 10-15 gange i ansigtet, da hun kørte med bybus i Århus.

Tirsdag aften, kort før klokken 21, blev en 25-årig kvinde overfaldet af en gruppe mænd i buslinje 15 ved Gudrunsvej i Brabrand.

En gruppe på fem mænd overfaldt den 25-årige kvinde i bussen, og en af overfaldmændene slog hende 10-15 gange i ansigtet, oplyser politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi.

”Tilsyneladende overfaldt de kvinden helt umotiveret,” siger Mogens Brøndum.

Så lurer vi på hvem gjerningsmennene er.

Overfaldsmændene, som beskrives som af anden etnisk herkomst end dansk, stak af fra bussen efter overfaldet.

Men…

Neida, ikke noe «men.» Når fem innvandrere slår en kvinne på bussen er det blant annet et resultat av en ukontrollert innvandring. Kall det gjerne humant å ta imot all verdens asylsøkere, det er snilt, og snakk gjerne om menneskerettigheter og konvensjoner. Damen på bussen ble slått, hun, like herlig. Alt har sin pris. Og noen må betale den.

JP

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.