De syke blant oss

De tre danske tidligere utenriksministre Uffe Ellemann-Jensen, Mogens Lykketoft og Niels Helveg Petersen retter «tidligere uhørt hard kritikk» mot Israel, skriver Berlingske Tidende. De skriver at «israelerne må vælge mellem at være et demokratisk land med et jødisk befolkningsflertal inden for 1967-grænserne, eller en udemokratisk, jødisk stat med apartheid-lignende tilstande».

De tre tar til orde for økt press på Israel og mener at palestinerne er de fredelige, mens Israel hykler. «Mens Abbas (palæstinensernes præsident, red.) i ord og handling har vist, at han har viljen til fred, har Netanyahu (Israels premierminister, red.) talt med to tunger. Hvis Netanyahu oprigtig vil en fred med palæstinenserne, må han melde klart ud».

Lene Espersen, utenriksminister i Danmark, er uenig.

Men udenrigsminister Lene Espersen ser ingen grund til at revidere den danske politik over for Israel. »Det er helt forkert kun at fokusere på Israels ansvar. Skal der ske fremskridt i konflikten, er opskriften ikke at pålægge den ene part det fulde ansvar. Hvorfor forholder mine tre forgængere sig ikke til Hamas-bevægelsens angreb på Israel, og hvorfor stiller de slet ikke krav til palæstinenserne?,« spørger Lene Espersen.

Samtidig sender det Hamas-drevne Al Aqsa TV antisemittiske, hatefulle TV-programmer, der de hevder at jøder ikke er «rigtige mennesker» og «nedstammer fra aper og svin.» Dette sendes også rett til Europa. Dette skriver Jyllandsposten i dag.

Den 19. marts beskrev en imam på Al Aqsa TV jøder som værende »ikke rigtige mennesker«, der »nedstammer fra aber og svin«.

Den 31. marts slog tv-stationen fast, at angreb på Al Aqsa udgør et »lovligt motiv til at dræbe enhver zionist, hvor han end befinder sig«.

Få timer efter det franske indgreb begyndte Al Aqsa TV at sende fra en anden satellitudbyder under et nyt navn, Siraj Al Aqsa, og kanalen kan ses i Danmark den dag i dag

Dansk Folkeparti mener at EU’s håndhevelse av reglene er for dårlig. Dette avvises av Socialdemokratenes Christel Schaldemose som uttaler:

Det er måske araber-fobi til en vis grad. Det kan virke besynderligt, at det kun er de arabiske medier, man har så travlt med. 

«Araber-fobi» – å ville stoppe hatefulle ytringer og drapsoppfordringer mot jøder? Det er fare for at all kritikk av arabere straks blir stemplet av Sosialdemokratene, både i Danmark, Norge og selvsagt i Sverige, som «brunt» – vi er «rasister» (hvem er ikke det forresten – det «finnes jo en rasist i oss alle»), vi er «islamofober».

Fobi er en sykdom, en psykisk tilstand hvor den angrepne har (iflg Wikipedia) «en en ugrunnet og sykelig angst for visse situasjoner, fenomener, dyr, gjenstander eller lignende. Graden av angst kan variere svært, fra såkalte fobiske frykter til å være en alvorlig lidelse; en lammende angst som kan dominere en persons liv fullstendig og til å mislike noe mer eller mindre intenst.» Sosialdemokratene og andre setter altså en psykisk diagnose på sine meningsmotstandere, – dem som kritiserer skumle og onde ting som araberne driver med, som spiller dem ut av diskusjonen. De er syke.

Motforestillinger mot hatefulle TV-programmer er altså psykisk sykdom, eller nesten-sykdom. Hva er så definisjonen på  være frisk? Det må bli det store spørsmålet. Jeg selv er definitivt syk. En hedersbetegnelse, spør du meg. I denne sammenheng.

Dette innlegget ble publisert i Antisemittisme og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.