Dagens argument

Eva Kristin Hansen (AP) i saken om statsminister Jens Stoltenberg burde be Israel om unnskyldning, fordi granskning har vist at en del av aksjonistene på båtene som ønsket å bryte Gaza-blokaden, hadde planlagt voldelige sammenstøt, og skylden for volden derfor ligger på dem:

Det er veldig drøyt å kreve at Stoltenberg ber om unnskyldning, det var ikke bare Norge som fordømte Israels bording, men en nesten samlet verden.

Som under Holocaust, det var jo ikke bare nazistene som var skyld i at jødene i Norge ble deportert og drept, norske embetsmenn sto for den praktiske gjennomføringen av deportasjonen. Nesten et samlet offentlig Norge.

Så da så.

Dagbladet: – Drøyt å be Stoltenberg om unnskyldning til Israel

Dette innlegget ble publisert i Nytt og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.